Jag, Jag, Jag!
   Jag, Jag, Jag!
V ren 1977 Sex Pistols har gjort skandalsucc med Anarchy in the UK och punken rullar in ver Europa.I tryggt borgerliga akademikerstaden Lund g r revolten tr gt, men Sophie g r vad hon kan f r att spr nga alla gr nser hon f r syn p.Modig, kaxig och inte s lite sj lvfixerad tar hon f r sig av det livet har att erbjuda Klubbar i London, leran i Roskilde, udda sex, nya droger och psykologlinjen i Lund allt r till f r att testas tminstone en g ng.Men mitt i allt l ngtar Sophie efter n gonstans d r hon vill stanna Efter en fast punkt i tillvaron och n gon att kalla min kille.En sv r ekvation att f ihop n r man samtidigt vill vara helt fri och oberoende.Sophie hinner b de l mna och bli l mnad innan hon hittar den hon vill stanna hos Alex.Jag, jag, jag r Unni Drougges f rsta roman Den kom ut 1994 och r ett unikt och i h gsta grad sj lvupplevt tidsdokument fr n punkens era Samtidigt r det en ber ttelse m nga kommer k nna igen sig i idag, tjugofem r senare Best Read [ Jag, Jag, Jag! ] By [ Unni Drougge ] For Kindle ePUB or eBook – bluevapours.co.uk

ENG Unni Drougge is a Swedish writer and journalist, currently living in Stockholm She grew up in a family of medical doctors, and has since worked in kibbutz, studied psychology and lived in an alternative community She used to be married to chief editor Mats Drougge, and they have five children She is divorced.According to Drougge you have to shock and to write provocatively to get attention in the social media She s said that she needed a job and wanted to gain power that couldn t be taken away from her She knew the mechanics of the media and its interests in provocation so she decided to dress up and speak up like a bitch FI Unni Drougge s 1 huhtikuuta 1956 Lund on ruotsalainen kirjailija ja toimittaja, joka asuu nykyisin Tukholmassa H n varttui l k riperheess ja on ty skennellyt kibbutzissa, opiskellut psykologiaa ja el nyt vaihtoehtoyhteis ss H n on ollut naimisissa p toimittaja Mats Drouggen kanssa ja heill on viisi lasta Drougge otti eron miehens v kivaltaisuuden takia.Drouggen mukaan mediayhteiskunnassa on huomion saadakseen shokeerattava ja kirjoitettava raflaavasti Tarvitsin t it ja halusin sellaista valtaa, jota ei pystyt ottamaan minulta pois Tiesin median mekaniikan ja sen kiinnostuksen raflaaviin asioihin Niinp p tin pukeutua ja puhua kuin bitch.

True Books ↠ 
   Jag, Jag, Jag!
 ePUB Author ☆ Unni Drougge ↠ – bluevapours.co.uk
 • Paperback
 • 291 pages
 • Jag, Jag, Jag!
 • Unni Drougge
 • Swedish
 • 14 February 2019
 • 9164200493 Edition Language Swedish Other Editions None found All Editions

10 thoughts on “ Jag, Jag, Jag!

 1. Nina Ruthström says:

  Trots att det finns f grejer f r mig att identifiera mig med h r mellan holkar, festivaler, kollektiv, punkband, knappl sa knull, LSD tripper och nonchalanta attityder r det underh llande Rappt och kul Mycket roligare nu n n r jag l ste den som ton ring.

 2. Therese Bergwall says:

  2.5

 3. Elias says:

  hade nog haft mer beh llning av boken om jag inte irriterat mig p huvudkarakt ren lika mycket ord som svartskallar , transor , lesbianer och mulatter terfinns h r och d blir jag tv rilsk det g r liksom inte riktigt att urs kta med vare sig bokens utgivnings r 1994 eller sl tas ver med att det tillh r karakt rens personliga sikter, f r det passar liksom inte in i bilden i vrigt Om boken n nsin skulle komma ut i n...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *