Jag, Jag, Jag!Jag, Jag, Jag! V ren 1977 Sex Pistols har gjort skandalsucc med Anarchy in the UK och punken rullar in ver Europa.I tryggt borgerliga akademikerstaden Lund g r revolten tr gt, men Sophie g r vad hon kan f r att spr nga alla gr nser hon f r syn p.Modig, kaxig och inte s lite sj lvfixerad tar hon f r sig av det livet har att erbjuda Klubbar i London, leran i Roskilde, udda sex, nya droger och psykologlinjen i Lund allt r till f r att testas tminstone en g ng.Men mitt i allt l ngtar Sophie efter n gonstans d r hon vill stanna Efter en fast punkt i tillvaron och n gon att kalla min kille.En sv r ekvation att f ihop n r man samtidigt vill vara helt fri och oberoende.Sophie hinner b de l mna och bli l mnad innan hon hittar den hon vill stanna hos Alex.Jag, jag, jag r Unni Drougges f rsta roman Den kom ut 1994 och r ett unikt och i h gsta grad sj lvupplevt tidsdokument fr n punkens era Samtidigt r det en ber ttelse m nga kommer k nna igen sig i idag, tjugofem r senare Read Jag, Jag, Jag! – bluevapours.co.uk

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Jag, Jag, Jag! book, this is one of the most wanted Unni Drougge author readers around the world.

Best Download [ Jag, Jag, Jag! ] author [ Unni Drougge ] For Kindle ePUB or eBook – bluevapours.co.uk
 • Paperback
 • 291 pages
 • Jag, Jag, Jag!
 • Unni Drougge
 • Swedish
 • 08 December 2018
 • 9164200493 Edition Language Swedish Other Editions None found All Editions

10 thoughts on “Jag, Jag, Jag!

 1. Therese Bergwall says:

  2.5

 2. Elias says:

  hade nog haft mer beh llning av boken om jag inte irriterat mig p huvudkarakt ren lika mycket ord som svartskallar , transor , lesbianer och mulatter terfinns h r och d blir jag tv rilsk det g r liksom inte riktigt att urs kta med vare sig bokens utgivnings r 1994 eller sl tas ver med att det tillh r karakt rens personliga sikter, f r det passar liksom inte in i bilden i vrigt Om boken n nsin skulle komma ut i nytryck s finns det en hel del korrigering att g ra f r att st lla s hade nog haft mer beh lln...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *