Ma Olen Kole
   Ma Olen Kole
Maailm on v ga lihtne asutus see on kas ilus v i kole Oleneb, mis osa me kasutame Mina olen n iteks kole Olen seda teadnud lapsep lvest saadik, sest mu lendlevad pulkjuuksed ei suutnud iialgi konkureerida pinginaabri lokkidega Aga hel p eval ma unustasin selle teadmise, sest mind hakkas armastama mees, ja tema nagu nad alguses k ik kinnitas, et ma olen hoopis ilus Ma p hendusin t ielikult talle ning lahutasin endast isekuse.Kuid millegip rast ma ei saa sellest siiani aru leidis ta hel p eval armukese Ta hakkas minu asemel suhtlema uue naisega Ta hakkas jagama ennast teise naisega See ei mahtunud mulle p he miks Mis j i minus vajaka Seega sattusin ma kasutama koledamat osa maailmast Olin j lle kole Mind oli visatud kuhugi lapsep lve m lunurka ja k ik kordus.Selleks, et endaga toime tulla, hakkasin kirjutama, kirjutama neile naistele, kes on selle le elanud Et ka madala enesehinnanguga naine v iks hel p eval elda ma olen ilus, vaat mis Raamat Ma olen kole on raamat naise iseenda mina kaotamisest ja taasleidmisest, petmisest, reetmisest, kirgedest ja armastusest. Download Ma Olen Kole – bluevapours.co.uk

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Ma Olen Kole book, this is one of the most wanted Kintz Kinzenberg author readers around the world.

✓ Best Download ✓ 
   Ma Olen Kole
 Kindle Ebook By Kintz Kinzenberg ☆ nairobi – bluevapours.co.uk
 • Paperback
 • 222 pages
 • Ma Olen Kole
 • Kintz Kinzenberg
 • Estonian
 • 12 November 2018

10 thoughts on “ Ma Olen Kole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *