Wat moet ik?

Wat moet ik? [PDF / Epub] ★ Wat moet ik? ✪ Youp van 't Hek – Bluevapours.co.uk De titel van dit bundeltje NRCcolumns is Wat moet ik? Een vraag die ik mijzelf dagelijks stel Iedere ochtend wel Wat moet ik? Meestal moet ik veel Domweg omdat ik te veel werk heb aangenomen Balen hoo De titel van dit bundeltje NRCcolumns is Wat moet ik? Een vraag die ik mijzelf dagelijks stel Iedere ochtend wel Wat moet ik? Meestal moet ik veel Domweg omdat ik te veel werk heb aangenomen Balen hooi op een veel te kleine vork Maar dan heb ik het over werk Zelf gekozen drukte Wat moet ik echt? Ademen, Wat moet MOBI :✓ eten, drinken en slapen Dat moet je Anders ga je dood De rest is bijzaak Carrière binnen de zaak, aanzien in het dorp, status binnen de tafeltennisvereniging, enzovoort, enzovoort Een heel groot minderwaardigheidscomplex met een hoop parkeergelegenheid Alle vehikels vinden er een plekje Frustratie, miskenning, jaloezie, faalangst, straatvrees, feestfobie, enzovoort Ze kermen tegen de psychotherapeut: ‘Wat moet ik?’ En deze zou maar één antwoord moeten geven: ‘U moet niks! Behalve ademen, eten, drinken en slapen Dat is het U moet leven, genieten, alles met een kilo zout nemen Morgen bent u namelijk dood!’ Dat moet hij zeggen Hoewel? De liefde! Die moet ook onderhouden worden Een fluitende liefde scheelt de helft En verder? Verder moet je niks.

Youp van 't Hek is a Dutch comedian and a columnist for NRC Handelsblad He was born and raised in the Gooi, a upper class region to the southeast of Amsterdam His youth there served as an inspiration for his ironic attitude toward the rich, the successful and all those who are pretending to be either After being Wat moet MOBI :✓ kicked out of several high schools, he finally completed the one where he also led.

Wat moet ik? PDF ó Wat moet MOBI :✓
 • Paperback
 • 189 pages
 • Wat moet ik?
 • Youp van 't Hek
 • 15 June 2019

10 thoughts on “Wat moet ik?

 1. ScarletRozy says:

  Ik vond het zeer interessant om te lezen en heb zelfs echt moeten lachen hoe youp sommige dingen had verwoord. Heel leuk en ook nog eens grappig naar mijn opinie.

 2. Paul van der Sneppen says:

  Leuk!!
  (Zoals altijd)

 3. Jurgen says:

  Weer een mooie, en scherpe bundel columns uit eind 2013 tot aan eind 2014 door Youp van 't Hek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *