Min tid i gule sokker

Min tid i gule sokker[PDF / Epub] ✑ Min tid i gule sokker ☄ Morten Grunwald – Bluevapours.co.uk Hele Danmarks Benny alias Morten Grunwald deler i Min tid ii gule sokker ud af anekdoter og erindringer fra sit forrygende liv som markant medlem af Olsen banden Bogen er en festlig billed odyss fra d Hele Danmarks Benny alias Morten Grunwald deler i i gule ePUB ☆ Min tid ii gule sokker ud af anekdoter og erindringer fra sit forrygende liv som markant medlem af Olsen banden Bogen er en festlig billed odyss fra den f rste Olsen banden film itil den sidste nummeraf slagsenr senere Morten Grunwald fort ller b de skarpt og muntert om tiden, sine medskuespillere og om det store hold p Nordisk Film med Balling og Bahs i spidsen Var der noget, som var f lles for os tre, s var Min tid MOBI :✓ det, at vi arbejdede intuitivt, og vi vidste instinktivt, hvad der stod i vores rolle Vi diskuterede aldrig manuskriptet Ikke engang i sminkerummet Vi var der bare p f rste optagedag p Nordisk Film og k rte l s Vi l rte hurtigt at dechifrere Ballings partitur vi vidste alle per instinkt, hvilken toneart og rytme det handlede om Bogen er rigt illustreret med Rolf Konows fantastiske billeder fra optagelserne af Olsen banden.

Is a well known author, some of his i gule ePUB ☆ books are a fascination for readers like in the Min tid i gule sokker book, this is one of the most wanted Morten Grunwald author readers around the world.

Min tid i gule sokker PDF ñ i gule ePUB ☆ Min
 • Hardcover
 • 280 pages
 • Min tid i gule sokker
 • Morten Grunwald
 • Danish
 • 03 June 2019

10 thoughts on “Min tid i gule sokker

 1. Krimiormen Seidler says:

  Vi kender nok alle sammen Morten Grunwald bedst for sin rolle i Olsen banden filmene, hvor han brillerede som den fjogede Benny i det ternede jakkes t og de gule str mper.Olsen banden s dagens lys f rste gang i 1968, hvor den f rste film blev indspillet Siden blev det til endnu tretten film med stor succes i b de Danmark og enkelte andre lande.I selvbiografien Min tid i gule sokker fort ller Morten Grunwald med stor humor om sit liv som medlem af Olsen banden Efter s mange r har han selvf Vi kender nok alle sammen Morten Grunwald bedst for sin rolle i Olsen banden filmene, hvor han brillerede som den fjogede Benny i det ternede jakkes t og de gule str mper.Olsen banden s dagens lys f rste gang i 1968, hvor den f rste film blev indspillet Siden blev det til endnu tretten film med stor succes i b de Danmark og enkelte andre lande.I selvbiografien Min tid i gule sokker fort ller Morten Grunwald med stor humor om sit liv som medlem af Olsen banden Efter s mange r har han selvf lgelig mange historier, oplevelser og udfordringer, som han kan tilbage p og dele med resten af Danmark Du kan i Min tid i gule sokker l se alt om Grunwalds tid i skuespilsbranchen, b de foran og bag kameraet, samt hvordan det f ltes for ham at dele ret op mellem at v re den kejtede Benny og at v re den seri se skuespiller, instrukt r og teaterdirekt r Morten.Anmeldelse Bogen blev udgivet i 2013.Walter Morten Grunwald f dt 9 december 1934 i Odense, d d 14 november 2018 var en dansk skuespiller, instrukt r og teaterleder Han var s rlig kendt for rollen som Benny Frandsen, som han spillede i samtlige Olsen banden film, samt i rollen som kongen i tv julekalenderen Jul p Slottet Han var chef for flere teatre Han var aktiv fra 1961 til 2018 I 2018 fik Morten Grunwald konstateret lungekr ft, men afviste at modtage behandling.Bogen ligner mere en scrap bog end en egentlig bog Teksterne er meget korte og der er langt flere billeder i bogen end egentlig tekst Dog f r man lidt sm anekdoter som man ikke har h rt f r Bogen er dog et godt bud p god l sning hvis man ikke er den store bog orm.Olsen banden filmene blev lavet efter Sl f rst Frede og slap af Frede Egentlig var filmene lavet som en dansk parodi p de popul re James Bond film Skuespillerne i Olsen Banden var n sten de samme som i Frede filmene.Bogen beskriver selvf lgelig ogs Morten Grunwalds karriere som skuespiller og kommer en lille smule ind p hans mange rige karriere som teaterdirekt r Alle 14 Olsen Banden film gennemg s kronologisk og egentlig omhandler bogen mest disse film hvilket titlen vel ogs indikerer.Som tidligere skrevet s er det en god scrap bog hvis man er inkarneret Olsen Banden fan Men hvis man gerne vil lidt dybere ind i historien og med bag scenen s vil man nok kede sig bravt Til geng ld er Mintid i gule sokker hurtigt l st og vel nok ogs hurtigt glemt 3 ud af 6 stjernerKrimiormen

 2. Stig Kjær says:

  Normalt l ser je ikke biografier.Denne om en af olsen banden m tte jeg dog l se.Desv rre er der flere steder beskrivelser af ting der sker i filmen ikke passer Ellers en meget god og letl st bog.En bog med sjove facts og med humor.

 3. Rikke says:

  Jeg l ser ikke n r s meget non fiktion, som jeg dr mmer om L sning er for mig en eskapisme og det er netop fiktionen jeg flygter ind i Min virkelighedsfornemmelse er fjern og svindende, og sommetider ville jeg nske, jeg var bedre til at bladre i virkelighedstro og sandhedskul rte beretninger.I s fald, hvilket bedre sted er der at starte end med en gennemgang af en af Danmarks st rste filmskatte Jeg voksede op med Olsen Banden, og jeg elsker dem endnu Filmene er s lune, s charmerende og Jeg l ser ikke n r s meget non fiktion, som jeg dr mmer om L sning er for mig en eskapisme og det er netop fiktionen jeg flygter ind i Min virkelighedsfornemmelse er fjern og svindende, og sommetider ville jeg nske, jeg var bedre til at bladre i virkelighedstro og sandhedskul rte beretninger.I s fald, hvilket bedre sted er der at starte end med en gennemgang af en af Danmarks st rste filmskatte Jeg voksede op med Olsen Banden, og jeg elsker dem endnu Filmene er s lune, s charmerende og s gennemf rt danske, at man ikke kan undg at holde af dem De blander nostalgi og underholdning i s dan nogle vidunderlige m leforhold Min tid i gule sokker er til dels en kronologisk gennemgang af Olsen Banden filmene, til dels Morten Grunwalds anekdoter og erindringer, og til dels en samling af farverige fotografier Bogens sider er ligeligt delt op mellem billeder og ord, og bogen er netop derfor en beundringsv rdig genstand at eje og bladre igennem.Desv rre halter det skriftlige en anelse bagefter det visuelle bogen er vag og vakler meget i mellem dens forskellige intentioner og genrer Den kommer hverken rigtigt bag om Morten Grunwald eller Olsen Banden filmene i stedet befinder den sig i en meget indforst et overflade.Ikke desto mindre er det dog en hurtigt og let l st bog den er skrevet i et simpelt talesprog og krydret med Grunwalds humor og minder Jeg er splittet mellem to og tre stjerner men lader det blive ved tre, og v rds tter underholdsningsv rdien jeg fandt deri

 4. Christina says:

  Hold da op dette var en fantastisk l seoplevelse for en Olsen Banden fan som jeg Jeg var lidt blandet omkring Morten Grunwald biografi Kort Tid Men denne bog ramte bare fuldst ndig plet Bogen er bygget op af sjove anekdoter og morsomme minder om tiden som en fast og elsket del af Olsen Banden Bogen er fyldt med festlige billeder lige fra den f rste til den sidste Olsen Banden film Grunwald beskriver hvordan de folkek re film blev til og om hvordan det var, at v re en del af dette Jeg ka Hold da op dette var en fantastisk l seoplevelse for en Olsen Banden fan som jeg Jeg var lidt blandet omkring Morten Grunwald biografi Kort Tid Men denne bog ramte bare fuldst ndig plet Bogen er bygget op af sjove anekdoter og morsomme minder om tiden som en fast og elsket del af Olsen Banden Bogen er fyldt med festlige billeder lige fra den f rste til den sidste Olsen Banden film Grunwald beskriver hvordan de folkek re film blev til og om hvordan det var, at v re en del af dette Jeg kan varmt anbefalde denne bog til alle som elsker de gamle klassikere

 5. Bjørg Motzfeldt says:

  Grinte s meget af historierne i denne bog D

 6. Gitte says:

  En s d biografi om Olsen banden filmene flotte billeder og sjove historier fra back stage Elsker du at se Olsen banden filmene vil du helt sikkert ogs finde denne bog interessant.

 7. Stine Thomsen says:

  Bogen giver et fint og unikt indblik i de film, som enhver dansker b r kende og elske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *