Min bedstefars historie

Min bedstefars historie❰Read❯ ➳ Min bedstefars historie Author Liv Thomsen – Bluevapours.co.uk Tolv kendte mænd skriver om deres respektive bedstefædre og om den tid de levede i Vi møder store komponister digtere maskinfabrikanter borgmestre frisører arbejdere og husmænd Mænd fra alle sam Tolv kendte mænd skriver om deres respektive bedstefædre og om den tid de levede i Vi møder store komponister digtere maskinfabrikanter borgmestre frisører arbejdere og husmænd Mænd fra alle samfundslag og egne af landet som med hårdt arbejde har skabt det moderne DanmarkMin bedstefars historie Min bedstefars Kindle - beskriver de stærke bånd der gennem alle tider knyttes på tværs af generationer og mange af historierne er båret af stor kærlighed og respekt Vi møder alle varianter af den danske bedstefar i det tyvende århundrede De fraværende de milde de legende de frygtindgydende de kloge og fælles for dem alle er at de har sat sig dybe spor i børnebørnene.

.

Min bedstefars historie PDF/EPUB Ï Min bedstefars
  • Hardcover
  • 208 pages
  • Min bedstefars historie
  • Liv Thomsen
  • Danish
  • 01 April 2016
  • 9788741300160

11 thoughts on “Min bedstefars historie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *